Till salu

Tyvärr har vi inga marsvin till salu just nu.

9 reaktion på “Till salu

 1. Hej!

  Jag är intresserad av Teddymarsvin. Hittade er via Svenska marsvinsföreningens hemsida. Har ni till salu?

  Vänliga hälsningar
  Ulrika Pettersson

  • Hej!
   Det beror på vad du söker. Jag har en vuxen teddykille till salu. Eventuell också en yngre hona, men har inte riktigt bestämt mig än om jag ska använda henne till avel.
   Hälsningar
   Anna

   • Jag hade tänkt mig två marsvin som passar ihop, helst två honor. Kanske inte hona + hane, då jag inte tänkt avla i nuläget. Jag är öppen för förslag.

    Hade tänkt mig till sensommaren/hösten.

    • Hej igen!

     Om du vill sälja din hona, skulle jag gärna köpa henne. Hon kommer naturligtvis få en kompis, men det blir från en annan uppfödare. Hör gärna av dig och berätta om du bestämt dig. Mitt nummer är 0706051299, skulle vara roligt att se en bild. Med vänlig hälsning, Ulrika

  • Hej,
   jag har en teddyhane till salu, tort and white, engelsk import som jag har använt i aveln. Jag kan skicka bild om du fortfarande är intresserad, var på semester tills nu.
   Hälsningar
   Anna

 2. Hej!

  Vårt älskade marsvin Brorsan har just dött och vi letar nu efter en ny kompis till Pomme Royal 5 år/ett nytt marsvin till världens bästa marsvinsmatte Ellen. Vi undrar om du har ett äldre marsvin som kan passa Pomme.

  Ellen är en ansvarsfull djurskötare som kelar mycket med marsvinen. Pomme Royal är en stencool hane i sina bästa år. Han och Brorsan bråkade aldrig. Pomme tycker om att utforska nya utrymmen och att äta färskt gräs. Han lärde sig tigga gurka genom Brorsan.

  Hälsningar

  Ulrika och Ellen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *