Till salu

Jag har en lovande teddyhane (född 2017-12-07) till salu efter Sch Amiras Xango och undan Malaxis Living Moon. Utställd i Hållnäs när han hade precis fylld 2 månader (87 poäng). Jätte fin kroppsform, fina öron och bra pälskvalitet (jätte fin sträv päls men lite platt på sidorna). Trevlig, nyfiken i temperament men dominant varför det rekommenderas att sätta honom med yngre hane. 450 kr.

6 reaktion på “Till salu

 1. Hej!
  Det beror på vad du söker. Jag har en vuxen teddykille till salu. Eventuell också en yngre hona, men har inte riktigt bestämt mig än om jag ska använda henne till avel.
  Hälsningar
  Anna

  • Jag hade tänkt mig två marsvin som passar ihop, helst två honor. Kanske inte hona + hane, då jag inte tänkt avla i nuläget. Jag är öppen för förslag.

   Hade tänkt mig till sensommaren/hösten.

   • Hej igen!

    Om du vill sälja din hona, skulle jag gärna köpa henne. Hon kommer naturligtvis få en kompis, men det blir från en annan uppfödare. Hör gärna av dig och berätta om du bestämt dig. Mitt nummer är 0706051299, skulle vara roligt att se en bild. Med vänlig hälsning, Ulrika

 2. Hej,
  jag har en teddyhane till salu, tort and white, engelsk import som jag har använt i aveln. Jag kan skicka bild om du fortfarande är intresserad, var på semester tills nu.
  Hälsningar
  Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *